Westerlo Seraing utd

2022 - 10 - 14

Image courtesy of "Sporza.be"

LIVE: Seraing bevestigt uitreputatie en klimt op voorsprong tegen ... (Sporza.be)

Westerlo staat mooi zevende op 1 punt van de top 6 na zijn stuntzege vorige week op Club Brugge en een knappe 12 op 12. Seraing knokt onderaan om uit de ...

We wisten dat we moeilijk aan kansen gingen komen, dan is het heel spijtig dat je makkelijk goals slikt." Timothy Galje (Seraing): "We hebben heel sterk verdedigd vandaag. Foster miste nog dรฉ kans op de 3-2. Na rust had Seraing genoeg aan vijf minuten goed aanvallen. Chadli ging niet veel later na Luiks geknoei aan de haal en zette Nene alleen voor Galje. Bernier legde na goed stoorwerk van Mouandimadji en een รฉรฉn-twee met Poaty de bal in het verste zijnet. Westerlo ontving aan het begin van de eerste helft een fluks en dartel Seraing, dat snel op voorsprong kwam. Sleutelmoment: Net na rust begon Seraing weer met levenslust aan de partij en beloonde zichzelf met een vroeg doelpunt. - 64' - Verv. - 74' - Verv. - 77' - Verv. - 90' - Verv.