2022 - 4 - 30

Image courtesy of "Sporza.be"

LIVE: Bongonda scoort meteen na zijn invalbeurt, Genk op weg naar ... (Sporza.be)

Genk en KV Mechelen begonnen uitstekend aan de Europe play-offs met elk een zege. Bij winst vanavond kan รฉรฉn club ook (voorlopig) op kop komen.

De VAR kijkt nog een keer naar de beelden. Var. De VAR kijkt nog een keer naar de beelden. Daar is de gelijkmaker van Mechelen weer en wat voor een doelpunt! Nu is het Bongonda die de keeper in de luren legt met een vrije trap van ver. Schoofs heeft een patent op pareltjes en doet het vanavond dunnetjes over. GOAL! 2-2 Schoofs. Daar is de gelijkmaker van Mechelen weer en wat voor een doelpunt! Schoofs heeft een patent op pareltjes en doet het vanavond dunnetjes over. KV Mechelen krijgt nog 4 minuten om een punt uit de brand te slepen. In het slot stelde Paintsil de Genkse zege helemaal veilig. In de tweede helft maakte KV Mechelen tot 2 keer toe gelijk, maar Bongonda viel uitstekend in. In het slot stelde Paintsil de Genkse zege helemaal veilig. In het ultieme slot stelde Paintsil de Genkse zege helemaal veilig.