Modric

2022 - 4 - 27

Image courtesy of "Sportmagazine Voetbal"

Masterclass op het middenveld: hoe De Bruyne Modric aftroefde (Sportmagazine Voetbal)

De Belg en de Kroaat, straks ook tegenstanders op het WK, zijn de mannen die met รฉรฉn pass of ingeving een wedstrijd kunnen beslissen.

Even later in de eerste helft zette hij bij een tegenaanval van City met een gemillimeterde pass in รฉรฉn tijd Phil Foden op weg naar doel, maar die duwde de bal iets te ver naar buiten om nog succesvol te kunnen besluiten.Met die acties maakt Kevin De Bruyne op zijn dertigste nog steeds het verschil. Bij zijn doelpunt in de tweede minuut demonstreerde hij dat al door met een loopactie in de rug van Federico Valverde het strafschopgebied in te duiken en de perfect aangesneden voorzet van Riyad Mahrez binnen te koppen. Met de buitenkant van zijn rechtervoet bediende de nummer 10 op magistrale wijze Rodrygo in het strafschopgebied. Na de terugmatch tegen Chelsea in de kwartfinale van de Champions League (2-3) was iedereen vol lof over de pass van Luka Modric die de 1-3 en de remonte van Real inluidde. Met de buitenkant van zijn rechtervoet bediende de nummer 10 op magistrale wijze Rodrygo in het strafschopgebied. Na de terugmatch tegen Chelsea in de kwartfinale van de Champions League (2-3) was iedereen vol lof over de pass van Luka Modric die de 1-3 en de remonte van Real inluidde.